“Hilde leefde intens”, zegt Martine. “Ook dat heeft volgens mij z'n tol geëist.”
Volledig scherm
PREMIUM
“Hilde leefde intens”, zegt Martine. “Ook dat heeft volgens mij z'n tol geëist.” © Photonews

Martine Prenen over de dood van vriendin Yasmine: “Soms overvalt de gedachte mij: had ik die dag maar wat langer met haar gebeld”

ShowbizzOp 25 juni zal Martine Prenen (55) een Duvel drinken. “Hilde hield daarvan”, zegt ze in Dag Allemaal. “Net als van het leven. Zeker wel.” Liefdevol blikt Martine terug op de laatste dagen van haar ex-collega en boezemvriendin. “Kwaad op haar ben ik niet”, zegt Martine. “Ik heb wel gedacht: ‘Maar chou toch, hoe kon je dat nu doen?”

9 reacties

  • Gwinnessa Gesthuizen

    5 jaar geleden
    Ja jasmine leeft verder in ons hart ze was toffe madam die van het leven genoot we zullen haar nooit vergeten
  • linda declercq

    5 jaar geleden
    Voorbij os voorbij. Ze heeft er zelf voor gekozen. Enkel stof voor de boekjes te vullen. Laat de familie met rust .
  • Dominique Hermys

    5 jaar geleden
    Voor mensen die zo ver in hun verdriet zitten is er geen enkele ander oplossing. Het is zo. Moet veel denken aan Yasmine.
  • Anthony van der Borght

    5 jaar geleden
    En dat allemaal voor de liefde .. omdat ze niet kon leven zonder liefde .. moest iedereen dat doen .. ohh er zou de veel dode zijn . Dat er andere oplossing zijn .. op een ander gaan zien . !!! Alleen is maar alleen . Maar geloof mij soms heb je het goed alleen !!!!
  • Niko de somviele

    5 jaar geleden
    Dit blijft echt een enorm grote zonde van zo een persoonlijkheid, talent en potentieel. Iedere keer als ik een foto zie vraag ik mij af wat ze nog zou gedaan hebben had ze haar verdriet aangekunnen of wat ze nu zou doen. Zelfde met heath ledger.