Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Volgt Viktor Gertje op als baasje van Samson? "Hij is de grootste fan, dus wie weet...”

ShowbizzPas getrouwd of niet: Gert Verhulst (51) blijft werken én plannen maken. De Studio 100-baas is achter de schermen bezig om ouwe getrouwe Samson een mooie toekomst te verzekeren. En wie weet speelt zijn zoon Viktor daar wel een belangrijke rol in. 

20 reacties

  • Wim

    5 jaar geleden
    Beste Gert, Ik hoop dat Victor het beter doet dan in Love Island... Toffe pee maar als presentator? Toch leuk dat Samson blijft bestaan. bedankt voor al het mooie dat je doet, Gert.
  • Wout De Vos

    5 jaar geleden
    Veranderd de naam dan ook? 'Samson en Victor'? Klinkt wel mooi vindt ik. Krijgt Marie dan ook een rol? Wordt ze dan de oppasster van Samson? Of worden ze allebij een oppasser? Zo blijft Gert in de serie. Maar gaat hij veel op vakantie met Madeleine en krijgt Samson een oppasser. Goed script hé! Of speelt Marie Madeleine? Nieuwe naam 'Samson, Victor en Madeleine' Of gewoon 'Samson en Gert' (Gert is Victor) en Marie Madeleine of een andere rol.
  • Mich Vanderhoydonck

    5 jaar geleden
    Goed dat het een kinderprogramma betreft.
  • Wout De Vos

    5 jaar geleden
    Dit was op voorhand wel al besproken. Nu wordt het duidelijk. Waarom krijgt Marie ook geen rol in 'Samson en Victor'. Een oppasster voor als Victor even weg moet. Goed script hé! Of misschien toch beter de nieuwe 'Octaaf De Bolle' . Of een helemaal andere rol. Je zult zien het komt er wel nog van!!!
  • Monique Moens

    5 jaar geleden
    Sympathieke gast Victor. Maar nog niet de nonchalance van zijn vader. Plus zware rugzak mee. Zoon van.....