Dagný Rós Ásmundsdóttir
Volledig scherm
PREMIUM
Dagný Rós Ásmundsdóttir © Kristof Ghyselinck

Tv-kok Dagný Rós uit ‘Grillmasters’ heeft een moeilijke jeugd gehad: “Ik geef mijn kinderen alles wat ik zelf zo erg heb gemist”

TVNog even een tussendoortje als gastjurylid in ‘Grillmasters’ deze week, en dan vertrekt Dagný Rós Ásmundsdóttir (47) weer naar ‘haar’ IJsland. Om er aan haar derde kookboek te werken. “Terugkeren naar huis is fijn”, zegt de tv-chef. “Maar ooit is het anders geweest. Als kind heb ik me heel ongelukkig gevoeld in IJsland.”

3 reacties

  • Marc Sierens

    5 jaar geleden
    Alė daar gaan we weer,via wat rugwerk of andere bij njam terecht gekomen waar ze met haar bereidingen er niet veel van bakt en nu komt het er op aan dat de boekjes gepromoot worden en verkocht uiteraard
  • Peter De Decker

    5 jaar geleden
    Doen wij ook, onze kinderen geven wat wij gemist hebben. Liefde en aandacht, en ze zeker niet laten opgroeien in de opvang en bij de grootouders.
  • erik vercammen

    5 jaar geleden
    Ijsland is een van de mooiste vakanties die ik ooit gedaan heb. In november geweest! 4x4 gehuurd en rondgetrokken. Die weidsheid, stilte, natuur! En als kers op de taart het noorderlicht zien dansen! Ik ga zeker nog eens terug. Graag eens in de zomer en nog eens in de winter!