Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Hoe kan u uw spaargeld toch laten renderen?

SparenDe Europese Centrale Bank maakte onlangs bekend dat ze de belangrijkste rentevoeten nog een tijdje op het huidige bodemniveau handhaaft. Wie op een hogere intrest had gehoopt, blijft dus op zijn honger zitten. Wij gingen na hoe u uw centen bij de bank toch nog wat kan aandikken. 

4 reacties

  • patrick isenborghs

    5 jaar geleden
    vele van die mensen zijn oud en kunnen niet meer profiteren van hun oude dag wegens ziekte , Maar ze hebben nog veel geld nodig voor ze aan hun einde zijn, kijk maar wat een rusthuis hedendaags kost ,Voor alle anderen die het nog wel kunnen zeg ik profiteer ervan zolang het kan , ze hebben er tenslotte zelf voor gewerkt en gespaard 2 woorden die bij hun kleinkinderen er moeilijk in gaan
  • Cyriel Van den Eede

    5 jaar geleden
    Gewoon genieten van je spaargeld samen met de kinderen en kleinkinderen ! Laat de banken een poepje ruiken. Zo moeilijk is dat toch niet . Maar ja, afscheid nemen van je geld en van wat er op het boekje staat blijkt voor de meesten niet zo simpel. Dus oppotten maar !
  • Willy De Vidts

    5 jaar geleden
    Het meeste spaargeld is van de oudere Vlamingen. Zet de Europese centrale bank en de Belgische nationale bank een hak en geef het liever aan jullie kleinkinderen zodat zij er een eigen woonst mee kunnen kopen.
  • Dirk Pieters

    5 jaar geleden
    Stop gewoon met geld bij een bank te plaatsen, als je de inflatie erbij rekent doe je er zeker verlies aan, dit is hun dank na de vele miljarden belastinggeld die ze gekregen hebben na de bankencrises van 2008.