© Jan Brys

© Jan Brys

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Niet iedereen is fan van The Day Before Tomorrow

De vierde editie van The Day Before Tomorrow kende een vlekkeloos verloop. Er vielen geen incidenten te noteren, maar de buren waren niet te spreken over de geluidsoverlast.

Jan Brys

Francis Denys woont aan de Miksebaan tegenover de ingang van het gemeentepark waar meer dan 10.000 festivalgangers verzamelden. “Ik wil de discussie niet op de spits drijven, maar het stoort me wel dat het gemeentebestuur het verschil niet kent tussen een park en een pretpark. Uiteraard moet de jeugd zich kunnen uitleven, maar volgens mij zijn er meer geschikte locaties in Brasschaat. Denk maar aan het vliegveld, daar is toch ook ruimte genoeg en daar stoor je geen omwoners”, zegt Francis Denys, bestuurslid van de Cultuurraad en zetelend in de Raad van Bestuur van het Cultuurcentrum.

Schepen voor cultuur en bezieler van het evenement Karina Hans (N-VA) begrijpt niet waarom Francis Denys zich zo druk maakt. “We hebben hier meer dan 10.000 bezoekers gehad, niet alleen jongeren. Zij hebben een zeer leuk feest gehad. We hebben in het verleden wel aan het vliegveld gedacht, maar de tegenkanting van Natuur en Bos was te groot", zegt Hans.

Lees het hele verhaal zaterdag in Gazet van Antwerpen - editie Noord

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER