Gedeputeerde Bart Naeyaert
Volledig scherm
Gedeputeerde Bart Naeyaert © Benny Proot

Provincie West-Vlaanderen vergeet 1 miljoen euro subsidies aan te vragen

De provincie West-Vlaanderen is 1 miljoen euro subsidies kwijt. Dat bevestigt gedeputeerde voor omgevingsvergunningen Bart Naeyaert. Het gaat om erfgoedsubsidies die de provincie toegekend kreeg bij de renovatie van het Grootseminarie van Brugge tussen 2009 en 2011.

13 reacties

  • Rudi De Schrijver

    5 jaar geleden
    En dit verteld gedeputeerde Nayaert met een brede glimlach ,prima zo
  • Rudi De Schrijver

    5 jaar geleden
    Het vlot daar ook goed bij de provincie , 7 jaar ten achter in begrotingrekening ?klaar voor enkele c4-en
  • Jacques Deceuninck

    5 jaar geleden
    De schuldige ambtenaar op staande voet ontslaan en hem een afbetalings plan voorleggen.
  • Pedro knockaert

    5 jaar geleden
    Geen probleem,de vlaming zal wel betalen.... 1euro of 1miljoen euro,geen groot verschil toch,gewoon vergeten aan te vragen,wie vergeet er niet al es iets
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Et alors, ze gaan niet laten van recepties te organiseren, de West Vlaming zal wel betalen. Domheid regeert ook in West-Vlaanderen.
  1. Kenneth (32) wordt gehuldigd op voetbalveld, uren later vindt hij vader (56) dood in gracht: “Hij was een fiere papa en liefhebbende opa”
    PREMIUM

    Kenneth (32) wordt gehuldigd op voetbal­veld, uren later vindt hij vader (56) dood in gracht: “Hij was een fiere papa en liefhebben­de opa”

    Hij moest enkel nog de straat doorwandelen en hij was thuis. Een tragisch ongeval na de kampioenenviering van KSV Diksmuide besliste er anders over. Pascal Cardon (56) sukkelde zaterdagnacht in de gracht en werd pas uren later teruggevonden door zijn eigen zoon Kenneth (32). De verslagenheid in de voetbalclub, onder meer bij vicevoorzitter Karl Vannieuwkerke, en bij vrienden en familie is groot. “Hij was een echte teddybeer, die voor iedereen een knuffel en een lief woord over had.”
    Diksmuide
  2. Oudste familiehotel van Knokke, waar bekende chansonniers en presidenten sliepen, sluit na 101 (!) jaar de deuren: “Naar opvolging toe werd het moeilijk”
    PREMIUM

    Oudste familieho­tel van Knokke, waar bekende chanson­niers en presiden­ten sliepen, sluit na 101 (!) jaar de deuren: “Naar opvolging toe werd het moeilijk”

    Knokke-Heist verliest binnenkort misschien wel hét bekendste hotel van de kust. Na 101 jaar sluit The Memlinc aan de ‘Place m’as tu vu’ de deuren. Voor uitbater Christophe Deklerck (64) een moeilijke, maar weloverwogen beslissing. Wie nog een bezoekje wil brengen aan het legendarische hotel - het enige met frontaal zeezicht in Knokke - krijgt daar wel nog even de tijd voor. “We richten ons op andere projecten, zoals de uitbating van de golfclub”, zegt Christophe.
    Knokke-Heist