Maddie McCann verdween op 3 mei 2007 uit haar kamer in een appartement in het Portugese Praia da Luz. Haar ouders werden onschuldig bevonden.
Volledig scherm
Maddie McCann verdween op 3 mei 2007 uit haar kamer in een appartement in het Portugese Praia da Luz. Haar ouders werden onschuldig bevonden. © AFP/AP

“Portugese politie sluit net rond belangrijkste verdachte in zaak-Maddie McCann”

De Portugese politie zit dichter bij de oplossing van de zaak-Maddie McCann. Dat beweert de Britse tabloid The Mirror. De vermeende doorbraak zou er komen na een tip van de Britse collega’s over een “vreemde” man die in 2007 in de Algarve was. De kleine Madeleine McCann verdween daar in dat jaar op 3 mei, toen het gezin op vakantie was in Praia da Luz.

21 reacties

  • kris verbeek

    5 jaar geleden
    Het wordt bijna tijd dat er schot komt in deze zaak. Hoewel ik nog nooit mijn kinderen alleen gelaten heb op vakantie of thuis. Of een vertrouwde babysitter, of we bleven thuis, of de kinderen kwamen mee op restaurant, iets dat trouwens heel gewoon is in Portugal en Spanje.
  • Leopold Bielen-Buczek

    5 jaar geleden
    Hoe kan je nu het "kostbaarste" in je leven uit het oog laten. Is het zo moeilijk om je aan te passen aan een leven met een jong kind. Als zw ouder worden betert het vanzelf en kan je samen genieten van een vakantie avond. Maar blijkbaar hebben veel ouders dat geduld niet, jammer.
  • Rudy Donkerwolcke

    5 jaar geleden
    Ik vermoed dat ze nog in leven is, als ze een verdachte in het vizier hebben,dan kennen ze zijn achter grond. Het is waarschijnlijk geen moordenaar, maar een man die kinderen in een netwerk plaatst. Heb goede hoop voor een positieve afloop. Het probleem zal zijn of het kind nog in staat zal zijn om haar ouders te herkennen. Ik bid voor goede afloop.
  • Redchy Mertens

    5 jaar geleden
    Ik vrees dat zelfs als ze vinden wie verantwoordelijk is, ze niet meer in leven is. Ik hoop op het beste maar ben sceptisch
  • Erik Yserbijt

    5 jaar geleden
    Mike Zwarts, ik ben in Mei naar Turkije op vakantie geweest, je moest is weten hoeveel ouders er s'avonds met de babyfoon in de bar zaten