BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Belgische voetbalbond heeft nieuwe voorzitter: Mehdi Bayat (en hij wil Nederlands leren)

Belgisch voetbalMehdi Bayat (40) is de opvolger van Gérard Linard als nieuwe voorzitter van de Belgische voetbalbond. De gedelegeerd bestuurder van Charleroi, de broer van de omstreden makelaar Mogi Bayat, kon als topfavoriet tijdens een buitengewone algemene vergadering rekenen op 15 stemmen tegen 7. Bayat krijgt een mandaat voor twee jaar.

28 reacties

  • Robert De Meulder

    5 jaar geleden
    Mijn gevoel voor het voetbal in Belgie met al zijn belgische???? voetballers,trainers,clubeigenaars en voorzitters was al bijna onder nul.Nu nog een Iranier met Franse roots met een broer die niet vrij is van zonden voorzitter maken doet voor mij de deur toe.Veldhockey is op dat punt mijn nieuwe sport geworden om te volgen.
  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Jaja Marcel, Standard is wel al 20 keer vice kampioen geweest door het gesjoemel en oneerlijke arbitrage van "vlaamse" ploegen!
  • marc castermans

    5 jaar geleden
    Op hoge functies komen Franstaligen er steeds mee weg als ze geen Nederlands praten. Denk maar aan Di Rupo, Paola, Daerden, Oncelincx en nu weer met Bayat, het omgekeerde moest eens gebeuren, het land stond op z'n kop. Vlamingen zijn te tam om hierop kordaat te reageren, spijtig.
  • Marcel De Maesschalck

    5 jaar geleden
    Zou zelfs nooit kandidaat mogen zijn als hij niet tweetalig is, net als zijn voorganger (die zag er dan nog onbetrouwbaar uit ook). Het wordt HOOG tijd om dit kunstmatig in mekaar geflanst landje te splitsen. Dan kunnen ze in de Waalse competitie met 4 of 5 ploegen spelen en wordt standard elk jaar kampioen, dan zijn ze in Luik ook tevreden.
  • Patrick Vriends

    5 jaar geleden
    Voetbal is door en door rot een voorbeeld is deze schandalige aanstelling hopeloze boel.