Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Transfer Talk (23/06). Leandro Trossard op weg naar Brighton: Racing Genk vangt 20 miljoen euro

VoetbalZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

7 reacties

  • Norbert Deploige

    5 jaar geleden
    Trossard i.p.v. Izquerdo......die reeds door de mand gevallen is. Degenen die hier Trossard zitten af te kraken waren ook zo positief toen Hazard naar Chelsea getransfereerd werd. Weet nog goed ........80% van kenners zagen toen Hazard de bank warm houden. Beweer geenszins dat Trossard een Hazard is .......maar die gast heeft steeds in zichzelf geloofd .
  • Carina Stulens

    5 jaar geleden
    Mooie transfer voor Trossard...naar een grotere competetie, maar je kan dit bezwaarlijk een topploeg noemen. Enkele weken geleden was er sprake van Arsenal en andere ploegen van dat niveau. Brighton is best wel een paar trapjes lager. Hetzelfde geldt eigenlijk voor alle toppers in onze competitie. Eerst worden ze genoemd bij toppers om dan te eindigen bij subtoppers of meestal nog lager. Maar dat krijg je als het financiële voorrang heeft op het sportieve.
  • Rudy Vander Elst

    5 jaar geleden
    Veel te zwak voor de engelse competitie.
  • ETIENNE BOECKX

    5 jaar geleden
    Trossard naar Brighton !? Sorry maar dat is niet een geschikte speler voor die ploeg waar de bal graag hoog word gehouden ! Wedden dat die niet lang meer zal in de basis staan
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Trossard weg bij Genk , vind ik zeker geen verzwakking eerder een pluspunt . Als je nu nog van Trossard gaat horen is een andere zaak . Alleen goed voor zijn bankrekening en die van Genk .