Anita Claes, de mama van Yasmine
Volledig scherm
PREMIUM
Anita Claes, de mama van Yasmine © VRT

De mama van Yasmine over het onpeilbare verdriet dat haar blijft kwellen: “Als Hilde en Anja maar wisten hoe erg we hebben afgezien ...”

Showbizz25 juni 2019. Voor Anita Claes (78), de mama van de diep betreurde Yasmine, geen datum als alle andere. Dan is het precies tien jaar geleden dat haar jongste uit het leven stapte. En de tijd heelt beslist niet alle wonden. “Verjaardagen, feestdagen... Dat is allemaal moeilijk geworden in plaats van plezant”, zegt Anita in Dag Allemaal, die in 2016 ook dochter Anja verloor aan zelfdoding.

23 reacties

  • Nicole Leysen

    5 jaar geleden
    Sterkte aan beide ouders en zus Inge voor jullie onbeschrijfelijk verlies
  • Tom Boonen

    5 jaar geleden
    Pfff zo triest... sterke vrouw dat ze daar nog over kan praten, veel sterkte gewenst
  • Mia Boets

    5 jaar geleden
    Sterkte
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    Ondanks het vreselijk verdriet van het heengaan van wie zo geliefd was, heeft dit vreselijke voorval ook iets,dat naast haar prachtige music blijft, is datgene Hilde overkwam bespreekbaar is geworden en dat we daar mits gepast ingrijpen misschien vaker iets kunnen aan doen! Waardoor nog veel verdriet misschien kan vermeden worden!
  • Willy VanErps

    5 jaar geleden
    Beste mama, als jullie daar echt zoveel van afzien zoals U zegt, waarom gaat U dan niet in tegen het circus dat telkens wordt opgevoerd rond de herdenking van Uw dochter?