Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

Kreeg Ivan Leko geld voor transfers en om bepaalde spelers op te stellen bij Club Brugge?

Operatie Propere HandenIvan Leko zou geld hebben gekregen voor transfers en om bepaalde spelers op te stellen bij Club Brugge. Dat heeft spijtoptant Dejan Veljkovic verklaard aan de speurders, verneemt VTM NIEUWS uit goede bron. Naar aanleiding daarvan is de ex-trainer van blauw-zwart vanochtend opnieuw verhoord. Club Brugge reageert verbaasd, de advocaat van Leko ontkent.

101 reacties

  • Jolien Verstraeten

    5 jaar geleden
    is dat ook geen matchfixing dan ? kvm werd er voor veroordeeld maar das juist grote ploegen mogen dat alleemaal he
  • Guido Willems

    5 jaar geleden
    Die spijtoptant 'lult' maar uit zijn nek om zijn eigen vel te redden, me dunkt. Stel me toch de vraag of dit allemaal blijkt uit cijfermatig bewezen materiaal. Maar ja, zwart geld en een zwarte boekhouding er op na houden mag niet.Of heeft de bond ook zwart geld als de voorzitter verhoord wordt ? Dat het allemaal niet koosher is zal wel een feit zijn maar toch ...
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Het is toch niet te geloven dat er anno 2019 nog zovelen zijn die nog niet eens begrijpend kunnen lezen. Hoe achterlijk kunt ge zijn ? Nog eens ter verduidelijking; als dit waar is wat Leko betreft is er hier maar één slachtoffer en dat is Club Brugge..... en in tweede instantie hun fantastische supporters.
  • Neyt Erik

    5 jaar geleden
    Kan het zijn dat,mocht dit waar zijn alleen Club Brugge een zaak heeft tegen Leko??Het word in ieder geval moeilijk,want de resultaten kan je moeilijk slecht noemen
  • emil ledure

    5 jaar geleden
    Mark Peeters !! Leko moest NIET weg hij heeft zelf de beslissing genomen om weg te gaan . Met al hunne zever. Waarom is het zo vlug moeten gaan om Anderlecht te verkopen ?? EN dat niemand wist dat het Coucke was die ze gekocht gat??? en deze die den Anderlecht wilden kopen zaten daar met hun mond vol tanden. Is dat niet achter de rug werken. En stilte voor de storm alles moet nog komen.