RV
Volledig scherm
© RV

Nieuwe clip van Madonna doet erg aan aanslag in Orlando denken: “Dit kun je de slachtoffers niet aandoen”

MuziekDe controversiële nieuwe videoclip van Queen of Pop Madonna heeft voor behoorlijk wat ophef gezorgd. In de video, die gisteren verscheen, is expliciet te zien hoe een groep jongeren uitgaat in een nachtclub en daar wordt doodgeschoten. Een overlever van de schietpartij in de Amerikaanse nachtclub Pulse in Orlando noemt de clip ‘traumatisch'. 

10 reacties

  • Bettina De roock

    5 jaar geleden
    En toch is dit spijtig genoeg de harde realiteit.
  • Paulina Buelens

    5 jaar geleden
    Ten eerste niemand zegt dat je op haar video MOET kijken. Ten 2de is het misschien haar manier om "neen" te zeggen tegen terrorisme?
  • Yen Brouwer

    5 jaar geleden
    Ze heeft een punt want omdat dit een video clip is van een popdiva is het schokkerend en ongepast. Maar alle gruwel games die exact en vaak nog erger tonen gaan als zoete broodjes over de toonbank gekocht door miljoenen veelal jongeren en daar valt nu niemand over !!
  • Heidi E

    5 jaar geleden
    Lezersbrieven tonen weer aan, waarheid moet verzwegen en ouderen zwijgen.
  • Joan Lute

    5 jaar geleden
    Het is schokkend hoe zij de realiteit zo getrouw in beeld heeft gebracht. Almaar meer mensen lopen vrij met wapens rond omdat de wapenloby er rijker door wordt en in plaats van samenleven, praten en oplossingen zoeken bij tweestrijd grijpen we almaar sneller naar geweld