VTM/VRT
Volledig scherm
© VTM/VRT

Tragische dag in ‘Thuis’ en ‘Familie’: 2 doden, 3 moordpogingen en heel wat geweld in de seizoensfinales

showbizzDe seizoensfinales van ‘Thuis’ en ‘Familie’ zorgden traditiegetrouw voor veel suspense, maar deze avond ook voor een flinke portie geweld. De balans is pittig: drie moordpogingen en heel wat slagen en verwondingen. Bovendien viel er in beide soaps een dode en kan dat aantal in september nog oplopen. Dan pas zullen ook alle resterende vragen beantwoord worden. Dit kregen de kijkers nu al te zien.

41 reacties

  • Ronald Van Ee

    5 jaar geleden
    een heel zwak einde van beide reeksen ! die uiteindelijk een beetje op iet begonnen te trekken en voor wat spanning begonnen te zorgen dit tot spijt van vele kijkers die liever kijken naar een reeks die je gewoon in elk normaal huis elke dag kan mee maken en echte pilarenbijters zijn die geloven in een leven vol blijdschap zonder een kwaad woord en waar alles verloopt zoals in een flauw sprookje zonder een heks of boze tovenaar en een leven heben buiten de hedendaagse realiteit !!!
  • avila 99

    5 jaar geleden
    Wat een slechte Thuis finale ...
  • Erwin Fiers

    5 jaar geleden
    Waar is de goeie ouwe tijd gebleven met o.a. Ron Brandsteder,Chiel Montagne van op vollle toeren,mijn Nederlandse favoriete artiesten Hazes,Neyman enz. Nu zoveel mogelijk geweld,zever .Triestig.Ik kijk al zeker geen 12 jaar tv meer.pfff..
  • Udo Jansens

    5 jaar geleden
    De thuis finale was slecht,sommige doordeweekse afleveringen zijn spannender. Het voorbije seizoen had over heel de lijn maar een matige verhaallijn .Allicht mede doordat sommige acteurs elders aanwezig moesten zijn voor langere tijd en dan maar naar een zieke mama of er gewoon tussenuit moesten. Andere personages veranderen van stiel alsof het normaal is.Hoe ze aan de kijkcijfer top kunnen blijven is een raadsel.Ik kijk soms naar familie en merk dat het daar toch pittiger aan toe gaat.
  • Gustave Olbrechts

    5 jaar geleden
    Zo onrealistisch als het maar kan , wat krijgen we volgend jaar , vliegende schotels ?