Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Transfer Talk (3/7). Atlético pakt uit met forse dubbelslag - De Sart weg bij STVV - City pikt Rodrigo op voor 70 miljoen

Transfer TalkZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

4 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    financieel fairplay ??Leg eens uit, man city dient gestraft te worden zoals ieder ander team,blijkbaar zi de corruptie in engeland ook al in ongekende hoogtes,die kunnen dus wel deelnemen aan EU1 en dan ook nog eens speler bijkopen,hier in belgie vermoorden ze KVM zonder harde bewijzen in omkoping WB is mededader maar niet gestraft,allemaal om face van de bond te redden en een paar klubjes zoals beerschit en lokaas.
  • Rudy De bakker

    5 jaar geleden
    Jelle jonge, wat heb je nu gedaan ?? Ni erg slim he jonge, bij Lokeren ???? Komaan zeg, van top naar flop !!!!!
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    Oeps, Club zit met Denswil te verkopen aan 2 uitgaande transfers die 32 miljoen euro opleveren en is net zoveel als de inkomsten van de CL 2018 alles inbegrepen.
  • percy colman

    5 jaar geleden
    welkom jelle,we geloven sterk in u