Toyota Supra.
Volledig scherm
Toyota Supra. © Toyota

Toyota ‘liegt’ over nieuwe Supra, klanten vinden het geweldig

Toyota ‘liegt’ volgens diverse automedia over het vermogen van de nieuwe, 340 pk Toyota Supra. Op de rollenbank heeft het model namelijk meermaals tot boven de 380 pk gescoord. Meer vermogen, dus uiteindelijk meer waar voor je geld. 

34 reacties

  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Gister was deze wagen aan de rij om getest te worden bij AutoMotorSport en vooral een vergelijk met BMW te maken.De motor is identiek van BMW,Toyota heeft we- gens besparing en milieu een overeenkomst zelfde motor te gebruiken.De plooien waar ik al over sprak aan lampen en deuren die luchthappers lijken te zijn is gewoon optisch bedrog,nul functie.Voorts is deze wagen voor een echte sportwagen te zijn te zacht afgeveerd.Basisprijs Duitsland 68000€,amper 1000€goedkoper dan basis BMW
  • Bart Werbrouck

    5 jaar geleden
    Normaal moet een vermogenmeting omgerekend worden met de factoren luchtdruk en vooral temperatuur die in rekening moeten gebracht worden. Kan ook al veel uitmaken in het resultaat. Zelfs de bandenspanning maakt veel uit.
  • Ben Leysen

    5 jaar geleden
    Is het verschil niet Amerikaanse dyno's en correcte dyno's?
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Velen hebben blijkbaar filmpje niet gezien,Toyota zit vol met BMW delen ,het model is een Z4 die ze hier en daar een plooi bijgegeven hebben en uit test identieke vermogen motoren zijn ze quasi zelfde in prestatie's,doel van deze samenwerking en nog tal van ander merken is de winstmarge te verhogen.
  • Alan Janssen

    5 jaar geleden
    Meestal is het andersom, maar dan horen we niks.... dus wat is nu het nieuws,. Denk dat Toyota gewoon in onderling duel met BMW de sportiefste wil zijn....want dat claimen ze ook!