Hilary Duff
Volledig scherm
Hilary Duff © Instagram

Zie jij waarom? Hilary Duff onder vuur om deze foto

CelebritiesHilary Duff (31) ligt op Instagram onder vuur vanwege een op het eerste gezicht ogenschijnlijk onschuldige foto van haar acht maanden oude dochtertje. Haar volgers vallen er massaal over dat het meisje nu al oorbellen heeft.

19 reacties

  • Ilske Collier

    5 jaar geleden
    Mijn dochter 3 weken oud ...zelf ingestoken door een bevriende verpleegster ,ze heefd nu zelf ee n baby en die had oorbelletjes na 4 weken . niks mis mee
  • René Mattyns

    5 jaar geleden
    Die oorbellen zijn er niet voor het kind.Het kind is "iets" dat versierd mag worden, om zo de aandacht te trekken naar zichzelf toe
  • ingrid heivers

    5 jaar geleden
    ik kreeg mijn eerste oorbellen toen ik 6 weken oud was - heb dit overleefd hoor!
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    In de jaren '60 en ook nog '70 werd dat dikwijls gedaan: gaatjes in de oren bij babies en peuters, en toen zelfs nog met een naald en een kurken stop. Achteraf bekeken is dat inderdaad iets dat eigenlijk écht niet kon!
  • CHRISTIANA DE GEEST

    5 jaar geleden
    Anne De Schieter hoe gek kan je zijn om een ringpenis te vergelijken met oorbellen. Oorringen voor meisjes hoort bij onze cultuur, en dat is al 100 jaar zo(????) Later vonden jongens dat ook mooi dus... waarom niet? En als zij dan nog een penisring willen of allerlei ijzerwerk in hun gezicht of lichaam is dat hun eigen keus, niet onze cultuur. Dat kan je een baby niet aandoen!