RV
Volledig scherm
© RV

PROMOJAGERS SUPERTIP: hier scoor je Ice Tea met 63% korting. En er zijn nog meer deals te doen

ConsumentBij warenhuisketen Carrefour worden bezoekers momenteel verwend met gratis producten. Dat meldt Facebookgroep Promojagers België, waar meer dan 100.000 leden tips delen om de beste koopjes te doen. Voor Ice Tea betaal je zo bijvoorbeeld niet de normale prijs van 0,724 euro per blikje, maar amper 0,268 euro. Dat is een korting van bijna een halve euro per blikje.

3 reacties

  • Dirk Vregels

    5 jaar geleden
    Net in Nederland naar de supermarkt geweest en was voor een volle winkelkar 146,55 euro kwijt, even via Google dezelfde boodschappen met Belgische supermarkt vergeleken en daar zou het me 327,85 euro hebben gekost. Dus "Promojagers"?
  • Jean-marc Geirnaert

    5 jaar geleden
    In auchan is de Lipton icetea nog goedkoper zonder al die zever van kortingen. 1 ritje Kortrijk - Roncq kost mij ongeveer 10€ heen en terug en levert mij gemiddeld 150€ op.
  • Tim Raes

    5 jaar geleden
    De Lays mogen dan wel 2+2 gratis zijn de pakken zijn maar 200 GR. Bij Colruyt zijn ze 250gr dus bij 4 stuks heb je een extra zak. Voor de peper en zout ben je bij de Colruyt dus alsnog 25 ct goedkoper af. En zonder de bonuspunten is carrefour nog ruim 5 ct duurder voor de ice tea.