Dodelijk ongeval op E313 richting Antwerpen veroorzaakt grote verkeershinder

Op de E313 in de richting van Antwerpen gebeurde maandag een dodelijk ongeval in Ranst. Een wagen reed er in op een vrachtwagen. Daarbij overleed de bestuurder. De snelweg was er een tijdlang volledig versperd, wat leidde tot een kilometerslange file.

jtp, nba

Het ongeval gebeurde maandag rond 8.30 uur in de staart van een file. Een wagen reed er op de rechterrijstrook in op een vrachtwagen. De bestuurder van de wagen, een man uit Nederland, overleed bij het ongeval.

De voertuigen die vast stonden op de snelweg, konden net voor 10 uur via de busbaan doorrijden. Intussen mag het verkeer stapvoets voorbij het ongeval, maar er blijft ernstige hinder. De opritten Massenhoven en Herentals-West blijven voorlopig afgesloten voor het verkeer richting Antwerpen.

Tien minuten eerder was er ter hoogte van de snelwegparking in Ranst een ander ongeval gebeurd. Daarbij waren vier wagens betrokken, maar was er enkel blikschade.

“Het verkeer staat er stil over acht kilometer. Mijd de omgeving door al in Geel-West de snelweg te verlaten en via Kasterlee (N19g) de E34 Turnhout-Antwerpen te bereiken”, geeft Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum automobilisten als raad. Verkeer op lange afstand van Hasselt naar Antwerpen of Gent rijdt best om via de E19.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer