(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © iStock

Shoppende ouders vergeten baby in snikhete auto: jongetje vecht voor z’n leven

Een Franse baby van een jaar oud is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat zijn ouders hem in de auto vergeten waren. Het jongetje zat meer dan twee uur vast in het voertuig terwijl het buiten meer dan 30 graden was.

40 reacties

  • mark germanus

    5 jaar geleden
    Die ouders zijn de naam niet waardig, hoe kan je je kind vergeten? Geef ze alle twee 10 jaar gevang en moest het kind sterven 20 jaar.
  • urbain celis

    5 jaar geleden
    niet te geloven, waar denken die mensen toch aan?
  • Anne Nonsia

    5 jaar geleden
    Mensen, misschien toch iets genuanceerder reageren. Het is ook altijd een van mijn grootste angsten geweest, en ik ben ook nog op mijn werk toegekomen met m’n baby in de auto (1u terugrijden naar de crèche en weer 1u naar het werk). Daarom stond de maxi-cosi nooit achteraan en geen getinte ruiten! Met een goeie ouder zijn heeft dat niets te maken. Met ‘routine’ en hoe de hersenen daarmee omgaan des te meer. Je hebt daar geen controle over.
  • Annie Vano

    5 jaar geleden
    Niet zeveren: dit is niet "vergeten", dit is achterlaten. "Hij zal wel oké zijn, we gaan maar een half uurtje weg zijn!" Nalatigheid en verwaarlozing. "We waren hem vergeten" is de go-to uitvlucht, maar wie gelooft dat?
  • Dirk Bytebier

    5 jaar geleden
    Kan me niet inbeelden als je weg rijd met uw kind in de wagen dat je deze vergeet wat voor ouders zijn dit , bekommeren zich deze wel om hun kinderen ??