Harbaoui.
Volledig scherm
Harbaoui. © Twitter Al-Arabi

Transfer Talk 09/07. Harbaoui definitief weg - Real leent Luca Zidane uit - Nu ook officieel: Tomiyasu naar Bologna

Transfer TalkZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk nog? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

7 reacties

  • dretie munkies

    5 jaar geleden
    Yvs Bramslecht : en groot gelijk heeft Club ! Met Harbaoui valt geen eer te rapen : enkel rode kaarten en zeker nu de VAR beter begint te werken en zijn elleboogstoten kan herhalen ! Als Esseveesupporter ben ik echt blij dat hij weg is !
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Roos altijd het zelfde liedje ams ze naar club gaan dan is zijn het super talenten. Maar omgekeerd zijn het floppen. En verhaaltjes van andere topclubs willen hem is enkel voor de prijs omhoog te doen. 8 miljoen dan moet je toch al wat getoond hebben en niet in de serie c
  • Roos Desreveaux

    5 jaar geleden
    Vele serie A topploegen zoals Juventus wilden hem maar dan weer uitlenen. Ik zie het als een ruwe diamant als wesley was evenals dennis en die dan binnen 3 jaar verkast naar een topclub voor het driedubbele.Beter zo een speler dan iemand van 32 jaar die volledig uitgeblust is en niet goed bij het hoofd.
  • Jean-marc Geirnaert

    5 jaar geleden
    Denk dat dit idd de ideale spits zal zijn om tesamen met rezaei de brugse aanvalslinie te leiden. Jan Dewolf, amok
  • ronny meuris

    5 jaar geleden
    Ik snap niet dat antwerp Govea heeft laten vertrekken.