VRT
Volledig scherm
© VRT

Waarom de klok in ‘Vive le Vélo’ twintig minuten achterloopt

TVOpmerkelijke vaststelling vanavond tijdens het Tourprogramma ‘Vive le Vélo’ van Karl Vannieuwkerke. Tot twee keer sloeg de klok van Chateau de Fleville - in Fleville, waar het VRT-programma te gast was - ruim een kwartier te laat. Zo weerklonk de klok om 22 uur, terwijl het in ons land haast twintig na tien was. 

3 reacties

  • Ivan Smissen

    5 jaar geleden
    Wat moet het ego van Karl groot zijn! Zonet zijn docureeks Merci Merckx gezien: de historische beelden van Merckx zijn schaars, Karl is zelf daarentegen voortdurend in beeld, terwijl hij godbetert aan het kayakken is, terwijl hij aan het fietsen is, terwijl hij een boek aan het lezen is... Een dieptepunt...
  • censor

    5 jaar geleden
    De mensen kijken ook naar alles....vive le velo....typisch voor de VRT...moet veel veel geld kosten, anders is het niet goed..
  • Filip Desmedt

    5 jaar geleden
    Ok , de uitleg van Karl was volkomen te begrijpen en te verstaan , eigenlijk als je het bekijkt zelfs volledig logisch , maar .... waarom slaat die klok dan twee keer 10 uur ? Je kon duidelijk een paar minuten later die klok weer 10 uur horen slaan , hoe kan dat ?