Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Beerschot wil dat competitie uitgesteld wordt zodat ook zij nog in 1A kunnen aantreden

Operatie Propere HandenBeerschot reageerde via ondervoorzitter Walter Damen op het slechte nieuws dat de club niet kan profiteren in het matchfixingschandaal, waarin het BAS vandaag besliste dat KV Mechelen toch niet moet zakken. “We beraden ons over juridische stappen, maar vragen de bond nu al om de competitie uit te stellen zodat ook Beerschot in 1A kan aantreden. Want dit is oneerlijk.”

83 reacties

  • Jolien Verstraeten

    5 jaar geleden
    het is plots stil bij den beerschot en ik stel me de vraag waarom de uitspraak van gisteren nog altijd niet bekend is als het over kvm ging was de media als de kippen erbij he
  • stefan mortelmans

    5 jaar geleden
    Beerschot was al gedoemd tot 1B na het verlies van de finale voor promotie. Die rechtszaak gaf hun onverwacht hoop, maar ze moeten nu niet overdrijven in mijn ogen. Trouwens Mechelen is gedegradeerd na die vermeende omkoopschandalen dus mocht het toch nog bewezen worden , heeft mechelen nooit voordeel gehaald en zitten ze toch volgens mijn persoonlijk aanvoelen en zonder gerechtelijke kennis terecht terug in 1A
  • Patrick Braekeveldt

    5 jaar geleden
    Hoeveel keer zijn die eigenlijk al failliet geweest ,ik ben de tel kwijt !Tja en Mechelen ook zeker ,besluit ,JP Pro-League moet eigenlijk serieus afgeslankt worden !
  • Geert Van Grootven

    5 jaar geleden
    Germinal Wilrijk boom hoort gewoon in 1B ...Malinwa is kampioen geworden remember? ( ondanks arbitrage) Wat betreft dossier matchfixing ...één bewijs dat de club K.V. Mechelen hier bij betrokken was graag ?
  • Raymond Ponet

    5 jaar geleden
    Zou een onterechte deelnemer zijn in 1A. Speel eerst kampioen in 1B. Dan kun je praten.