Novak Djokovic.
Volledig scherm
PREMIUM
Novak Djokovic. © Photo News

Novak Djokovic: de absolute nummer één van de wereld, maar niet in de harten van de mensen

TennisNovak Djokovic won zondag voor de vijfde keer Wimbledon maar bleef opvallend sereen in de euforie. Alsof hij de Federer-fans, quasi het hele stadion dus, niet tegen de borst wilde stuiten.

18 reacties

  • ria cnudde

    5 jaar geleden
    Vind Djokovic en de Wiliams verschrikkelijk arrogant maar ik ga nooit zeggen dat ze niet kunnen tennissen. Zeker de Williams hebben altijd een excuus klaar zoals vorige zaterdag toen Serena zei dat ze nu een kind heeft? And so what...er moeten zo veel mensen gaan werken die kids hebben!
  • Robert Maes

    5 jaar geleden
    Vind Federer toch nog de beste qua stijl en techniek, spijtig hij is mss niet zo emotioneel zoals Nadal. Vindt Novak de beste verdediger, Roger was zondag de meest aanvallende speler, liet het afweten in de tie breaks en op sommige key points of hij meer dan verdiend gewonnen, spijtig dat er een winaar moest zijn. Toch grote klasse van deze 3 gezien hun leeftijd. De anderen zijn toch nog altijd achtervolgers die hun graantje meepikken als de 3 groten een off day hebben
  • Levi Raes

    5 jaar geleden
    Idd frederick timmerman. Vind het een aardige joviale kerel. En bovendien een topspeler die verdiend de wedstrijd gewonnen heeft
  • Marco brilmans

    5 jaar geleden
    Het is een krak in z'n vak.. De reden waarom hij niet zo geliefd is omdat hij, buiten zijn uitgesproken karakter, de enige is met een antwoord op de fenomenale alleenheersers, Nadal en Federer. Federer is in mijn ogen de enige echte nummer 1 allertijden.
  • Frederick Timmerman

    5 jaar geleden
    Absolute nummer 1, maar de media moet hem niet. Wat doet die kerel eigenlijk verkeerd?