De baby's hoor je niet klagen, maar zichtbaar borstvoeding geven wordt niet door iedereen op prijs gesteld. Luchtvaartmaatschappij KLM vraagt voedende moeders de blote borst te bedekken als anderen zich eraan storen.
Volledig scherm
De baby's hoor je niet klagen, maar zichtbaar borstvoeding geven wordt niet door iedereen op prijs gesteld. Luchtvaartmaatschappij KLM vraagt voedende moeders de blote borst te bedekken als anderen zich eraan storen. © ANP

Luchtvaartmaatschappij onder vuur voor borstvoedingstweet

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM ligt onder vuur nadat het bedrijf in een tweet duidelijk maakt dat moeders die aan boord borstvoeding geven hun borst en baby moeten bedekken om te voorkomen dat anderen er aanstoot aan nemen.

23 reacties

  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Een moeder met een klein beetje verstand schermt haar borst wel af als ze kleine moet eten. Nu klagen ze en als er morgen een man naar borsten kijkt stappen ze naar een advocaat.
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    "mochten andere passagiers zich hierdoor beledigd voelen": hoe kàn je nu "beledigd" zijn door een stukje borst?
  • Jennifer Peeters

    5 jaar geleden
    Baby's moesten ze verbieden op vliegtuigen. Zet anders de moeders met hun kleine kinderen achteraan in het vliegtuig. Je wilt dit niet meemaken op een lange vlucht. Je zit al met 3 naast mekaar en krijgt al zo weinig plaats. Dus de andere passagiers moeten zich weeral aanpassen. Niet te geloven!!!!!!!!!!!!!!!
  • David Bogaert

    5 jaar geleden
    Aan de reactie van KLM is er in elk geval niks verkeerd. Ze mogen hun gang gaan maar met een beetje discretie... toch perfect. Zo belangrijk dat iederen kan zien dat je je kind eten aan het geven bent? Zo moelijk een beetje discretie te hebben?
  • Melina De Baerdemaeker

    5 jaar geleden
    Zeg mannekes blijkbaar lijdt het meer tot haat tegenover elkaar. Al veel gelezen meschien zou de maatschappij dan toch beter verplichten van speciale doek te gebruiken. Heb ook borstvoeding gegeven Ik vond zelf dat niemand mijn borst moest zien liever geen gapende mannen die doen alsof ze nog nooit een borst zagen.