Louisa Versterager Jespersen (24) en Maren Ueland (28).
Volledig scherm
Louisa Versterager Jespersen (24) en Maren Ueland (28). © Facebook/DR

Drie Marokkanen krijgen doodstraf voor barbaarse moord op Scandinavische toeristes

Drie mannen zijn in Marokko ter dood veroordeeld voor de moord eind vorig jaar op twee Scandinavische toeristes in het Atlasgebergte. Dat melden Marokkaanse media. 

39 reacties

  • Leo Duym

    5 jaar geleden
    joseph Leysen zegt: Daar hebben ze blijkbaar nog een gerecht om dergelijke misdaden te straffen. Goed zo. -- Tja, als een misdaad hun commerciële belangen schaadt (het toerisme) dan is er zelfs voor ongelovigen gerechtigheid, maar de eis tot schadevergoeding van 10 miljoen dirham (930.000 euro) werd wel verworpen.
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Wanneer sturen we Geens op cursus ?
  • Bea Touzin

    5 jaar geleden
    @Rony een beetje respect voor die mensen daar die hebben jou niets misdaan Marokko is het grootste land in gastvrijheid vaak meegemaakt en gehoord dus hun nu zomaar uitschelden vind ik heel kinderachtig !
  • Bea Touzin

    5 jaar geleden
    Terechte straf goed zo Marokko ! Nu zullen vele 2x nadenken voor ze zoiets uitspoken !! Zal ook wat rust geven aan de nabestaanden
  • Marc Baert

    5 jaar geleden
    Innige deelneming aan de fam van de slachtoffers. Ze komen daarmee niet terug. Maar kunnen daardoor een punt achter dit vreselijke drama zetten en verder rouwen. Hier in belgie worden de fam van slachtoffers Levenslang gepest met allerliefste pogingen om monsters opnieuw vrij te laten.