Promojagers België
Volledig scherm
© Promojagers België

PROMOJAGERS SUPERTIP: winkelketen combineert 50% korting met 1+1-gratis en shoppers delen hoe ze honderden euro’s bespaarden

“De winkelwaarde van deze boodschappen is 655 euro, maar ik heb maar 167 euro betaald”. Het is maar een van de vele posts die afgelopen week verschenen in de Facebookgroep Promojagers België, waar leden de indrukwekkendste promo’s en acties met elkaar delen. De indrukwekkende kortingen kregen ze bij winkelketen Blokker, die momenteel een 1+1-gratisactie combineert met 50% korting op een heel assortiment aan producten.

22 reacties

  • Dirk Vregels

    5 jaar geleden
    Google de naam van de beheerder van "promojagers" even en je gaat zien dat het een marketingsadviseur betreft. "Promojagers" is dus gewoon het zoveelste reklamekanaal via waar bedrijven tegen betaling hun produkten aan een consument proberen op te dringen.
  • Marijke Boulet

    5 jaar geleden
    Goed lezen , het is niet gewoon -50% of 1+1 gratis het is beide , ik koop bijv een stofzuiger 100eur en een strijkijzer 80 eur dan betaal ik 100-50% =50 eur stofzuiger en krijg strijkijzer volledig gratis . Beide zaken dus voor 50 Eur i.p.v 180 eur .
  • John Stahl

    5 jaar geleden
    Als je enkel iets koopt als je het echt nodig hebt, dan bespaar je nog veel meer centen. Dit lijkt me meer een opkuisactie.
  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    Dit worden Amerikaanse toestanden waardoor men op den duur 1000l melk in de kelder heeft zonder die tijdig te consumeren. Broodrooster 1 na 3 jaar onherstelbaar? Geen probleem want ze hebben een tweede. Direct kapot? Pech want ook dit toestel was 3 jaar geleden aangekocht...
  • Tom De Helze

    5 jaar geleden
    Lol 700€ voor wat vuilbakken en babydoekjes? Zal wel zijn. Die men# kochten gewoon een hoop brol die ze niet nodig hebben en waar ik zelfs geen 50€ voor zou geven. What a steal :')