Kat Kerkhofs reageert op de sneer van Pat Krimson
Volledig scherm
Kat Kerkhofs reageert op de sneer van Pat Krimson © Instagram

Kat Kerkhofs reageert op de sneer van Patje Krimson: “I’m not after your piano”

ShowbizzKat Kerkhofs maakte deze week bekend dat ze een carrière start als DJ. Een nieuwe wending voor de blondine, die op weinig bijval van de Pat Claesen kon rekenen. Hij vroeg zich af waar Kerkhofs eigenlijk goed in is. De blondine laat de reactie echter niet aan haar hart komen en reageerde ludiek op zijn Facebookpagina.

29 reacties

  • Jurgen Van Den Bergh

    5 jaar geleden
    Voor hen die zich afvragen wat Pat Krimson al bereikt heeft zullen we het maar op jeugdige onwetendheid steken. De mens reeg in de jaren 90 de ene dancehit na de andere aan elkaar. Hij heeft dus zeker recht van spreken en ik deel zijn mening ook volledig.
  • Yannck decorte

    5 jaar geleden
    Dat ze eens een gratis setje draait op tv, dat iedereen het kan zien... Dan kan ze bewijzen of ze al dan niet echt kan draaien. en kan iedereen oordelen of ze 5000euro per uur waard is. Maar naar mijn mening is niemand zoveel waard per uur!! NIEMAND!! En zoals velen hier zeggen. Patje heeft wel al wat verwezenlijkt. Hij is internationaal DJ geweest in de topjaren 90'. En bovendien heeft iedereen recht op een mening.
  • Marc Claes

    5 jaar geleden
    5000€ voor een setje op een laptop men kan veel beter een liveband nemen die spelen echte muziek!!!
  • dirk claeys

    5 jaar geleden
    Dit hadden we nog tekort' ! De Vlaamse Coverzangers die eindeloos copieren die elkaar nu uitmaken! Reeds jaren door eigen schuld op niveau -20 , nu naar - 50, ze leven in Onmin en evenaren de kuren van de politiek na !
  • Stef Dehouwer

    5 jaar geleden
    Kat, bol het af .. Dries weet wel beter ..