Belga en JDK
Volledig scherm
Belga en JDK © Wout van Aert schreeuwt het uit na de botsing met het nadarhekken.

Hoe Wout van Aert aan zo’n grote, diepe “oorlogswonde” kon komen

18 reacties

  • frans hertens

    5 jaar geleden
    Wout, pas op prestaties gedreven door roem veroorzaken vele calamiteiten. Dus, toom je in.
  • lode wijk

    5 jaar geleden
    Achteraf het warme water uitvinden is gemakkelijk, leren uit de fouten dit is het enige dat nu belangrijk is, dus veilig maken die hekkens, maar van de duizenden supporters die erover kruipen spreken ze niet, tot er iets gebeurt kijk maar in iedere rit vind je de supporters die nu klagen maar niet naar hun eigen gevaarlijke daden kijken.
  • Philippe Daelemans

    5 jaar geleden
    Is dit eigenlijk nog normaal, de heren organisatoren van de tour pakken zoveel geld, maar net zoals in de prehistorie gebruikt mèn dit soort onveilige afsluitingen, er is heus wel iets veiliger op te vinden, maar is aan de renners om hiertegen te protesteren!! In de formule 1 gebruikt men ook geen baal stro meer om een circuit af te bakenen, of gaan ze pas wakker worden als er een dode gaat vallen? Wout laat het hier ni bij aub Daelemans Philippe
  • eric maier

    5 jaar geleden
    Jean West, je begrijpt de beeldspraak duidelijk niet.
  • karl van dyck

    5 jaar geleden
    Vindt het echt sneu voor Wout wat hij meemaakt. Van de hemel naar de hel. Maar laten we wel wezen. Zelf wordt je beboet als je met een bromfiets harde rijdt dan 30km/u zonder motorhelmfiets en aangepaste kledij. Deze jongens rijden(vliegen) met momenten tegen 70km/u met een pothelmpje en een latexpakje over de weg zoekend naar roem. Spurten in volle finale,is echt gekkenwerk.