Xavi Simons.
Volledig scherm
Xavi Simons. © Twitter PSG

Transfer Talk (23/9). PSG plukt toptalent weg bij Barcelona - Antwerp heeft oogje op Benavente

Transfer TalkZowel in het binnen- als buitenland kondigt zich een hete transferzomer aan. In onze dagelijkse rubriek Transfer Talk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Wie trekt er in het zog van Kompany naar Anderlecht? Welke toppers verliest kampioen Genk nog? En Ajax? En hoe zal het new look Manchester United eruit zien? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

7 reacties

  • Frans Peeters

    5 jaar geleden
    Tja Roos, In het gewone arbeidscircuit neem je ontslag en start je bij een andere werkgever, zoals trouwens in bijna al de andere sporten. Dat er miljoenen betaald worden voor spelers te transferen lijkt mijn inziens op mensenhandel.
  • Bruno willems

    5 jaar geleden
    Onwettig afwezig stop gewoon met zijn loon te betalen denken allemaal bij 1 goed seizoen dat ze allemaal tot de wereldtop behoren maar komen nog niet tot aan de kleine teen van de echte toppers
  • Luc Vandevoorde

    5 jaar geleden
    tien miljoen en onmiddellijk weg doen , die mannen denken allemaal dat ze wereldspelers zijn , rustig blijven en verder geen toegevingen doen en wat ik mij afvraag is de wet 78 bestaat die nog ? en eerlijk of hij gaat slagen denk het niet is toch te weinig ,veel inzet dat wel maar opbouwend zwak
  • Roos Desreveaux

    5 jaar geleden
    Club brugge zal nooit zo een gedrag toelaten, 1maal toegeven en dan komen er nog zo'n gevallen.Nochtans sterke speler maar wordt blijkbaar zot gemaakt door zijn entourage. Het is een verlies voor beiden.In het gewone arbeidcircuit wordt een werknemer die blijvend onwettig afwezig ontslagen zonder opzeggingsvergoeding.Hoe het bij voetballers gaat, dat weet ik niet.Hopelijk wordt het opgelost.
  • marc van de poel

    5 jaar geleden
    Ik begrijp de halsstarrige houding wel, beste Frankie, maar iemand echt tegen zijn wil houden, omwille van de transferprijs, is vaak niet slim. Als de motivatie bij de man in kwestie niet herpakt zal zijn transferprijs altijd zakken. Koppigheid werkt vaak averechts.