De hakken van Gianvito Rossi die kroonprinses Elizabeth droeg zondag.
Volledig scherm
De hakken van Gianvito Rossi die kroonprinses Elizabeth droeg zondag. © Photo News/nina.be

Fan van de stiletto’s van prinses Elisabeth? Wij zochten enkele betaalbare alternatieven

Afgelopen zondag verscheen kroonprinses Elisabeth aan de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal met een paar felblauwe stiletto’s van Gianvito Rossi aan haar voeten. Met een prijskaartje van € 620 zijn die schoenen helaas niet voor ieders portefeuille weggelegd. Daarom zochten wij een aantal betaalbare exemplaren voor jullie bij elkaar. 

11 reacties

  • jos robben

    5 jaar geleden
    een leegloopster die parasiteert op kap van de belastingbetaler heeft duidelijk geen boodschap aan betaalbare alternatieven voor de de werkende Vlaming en waal
  • Jessica Buekenberghs

    5 jaar geleden
    Van mij mag ze onze koningin worden. En de commentaar over schoenen. Hou ze voor uzelf. Ze heeft misschien niet de keuze om platte schoenen te dragen. Ik zou haar leven niet willen hebben. Want veel vrijheid heeft ze volgens mij niet. Respect voor haar dat ze haar plicht al zo goed nakomt op deze leeftijd. Er zijn er die op die leeftijd nog geen plicht bewust hebben als zij. Een top koningin in worden. Goed zo koning Philip en koningin Mathilde om zo een prachtdochter op de wereld te zetten.
  • Michael Vandamme

    5 jaar geleden
    Ik zie een gewoon meisje qua uiterlijk. De media wil haar precies ophemelen, ze zal het wel goed doen, maar maak er geen model van toch
  • Piere Debieste

    5 jaar geleden
    Betaalbare alternatieven? Mijn ex smeet nog meer geld over de balk voor zulke prul en die had minder te spenderen. En dan zei het gepeupel mooie outfit maar voor onze kroonprinses moet er altijd kritiek gegeven worden door hetzelfde gepeupel.
  • Eddy DESMET

    5 jaar geleden
    Eén zaak staat vast : dergelijk schoeisel is bijzonder slecht voor de rug !