De cast van Will & Grace.
Volledig scherm
De cast van Will & Grace. © Richard Shotwell/Invision/AP

Revival ‘Will & Grace’ stopt na derde seizoen

TVDe reboot van ‘Will & Grace’ krijgt na het komende derde seizoen geen vervolg. De beslissing om te stoppen na het nieuwe seizoen is genomen door NBC en de cast, aldus de zender.

1 reactie

  • Peter Berg

    5 jaar geleden
    Om de één of andere reden heb ik dit nooit goed gevonden. Raar want ben gek op sitcoms...
  1. Zonnepanelen en thuisbatterij met stekker straks ook in België toegelaten? “Lagere kosten, maar ze leveren minder op”
    Livios

    Zonnepane­len en thuisbatte­rij met stekker straks ook in België toegelaten? “Lagere kosten, maar ze leveren minder op”

    Kleine thuisbatterijen en zonnepanelen met een stopcontactstekker: ze bestaan, maar of je ze in België ook mag gebruiken, is niet duidelijk. Synergrid, de Belgische netbeheerderskoepel, wil daar verandering in brengen, omdat de vraag vanuit de markt zou toenemen. Maar is dat echt zo? Zijn de toestellen veilig en voordelig? En kun je ze in elke woning gebruiken? Bouwsite Livios vroeg het aan energie-expert Dirk Van Evercooren.
  2. Ex-wielrenner Jan Bakelants doet mee aan ‘Special Forces’: “Militaire scholing voor iedereen zou niet verkeerd zijn”
    PREMIUM
    tv

    Ex-wielrenner Jan Bakelants doet mee aan ‘Special Forces’: “Militaire scholing voor iedereen zou niet verkeerd zijn”

    Stapje in het onbekende voor ex-wielrenner Jan Bakelants (38). De voormalige gele trui tast straks zijn grenzen af in ‘Special Forces: wie durft wint’ in plaats van op de koersfiets. “Ik dacht vooraf dat het gewoon een spelprogramma was, maar dit was echt the real deal”, aldus de HLN-wieleranalist. Naast hem zijn nog twee nieuwe namen bekend voor het tweede seizoen: een ‘Thuis’-actrice en een Nederlandse zanger. En één ‘Special Forces’-collega kent Bakelants al goed: “Ik ontmoette hem in het ziekenhuis, onder de slechtst mogelijke omstandigheden.”