Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Vanavond wel schat! Hoe agendaseks de passie kan aanwakkeren

Zo’n 60 procent van de koppels heeft op vakantie meer seks dan thuis. Maar eenmaal de bagage opgeborgen is, duiken we weer minder de koffer in. Allemaal de schuld van onze overvolle agenda. Toch schuilt daarin de oplossing: zet seks vanaf nu op de planning.

3 reacties

  • Niels Vanderhoogen

    5 jaar geleden
    Agenda-sex het synoniem voor het op een vooraf bepaald moment geil zijn. Lieve schat op 01 augustus gaan we samen sex hebben. Maar wat als we op 01 augustus niet geil zijn?
  • dani Mertens

    5 jaar geleden
    Maudy inderdaad, dit is de veelgebruikte truc om de mening van een volk te doen veranderen. Mind control, gewoon de boodschap blijven herhalen in de media en het volk zal dit op den duur normaal of zelfs modern vinden. Werkt altijd.
  • Marc van Leeuwen

    5 jaar geleden
    Wat weer opvalt is het plaatje: een gekleurde man met een blonde vrouw. Zoals steeds tegenwoordig. In iedere reclameboodschap, nieuwsbericht, zelfs boekjes over sexuele voorlichting voor kleine kinderen. Wat staat er tegen deze georkestreerde hersenspoeling als beloning voor de media, als ze dat doen of straf als ze dat eens niet zouden doen: vraag ik me af?