Benoit De Freine
Volledig scherm
© Benoit De Freine

Weerman David Dehenauw: “Dit wordt niet de warmste zomer ooit”

Terwijl er nu alweer een zware regenzone over het land trekt, was het toch puffen en blazen tijdens de afgelopen hete dagen. “Ondanks de hitterecords zal het niet de warmste zomer ooit worden”, zegt onze weerman David Dehenauw in VTM Nieuws.

39 reacties

  • nicole degens

    5 jaar geleden
    Aan de reacties te zien is het goed dat de mens nog steeds niet kan bepalen welk weer het wordt. Anders konden ze daar ook nog ruzie over maken. En ja geef mij maar een warme zomer zoals in '76. Goed voor mijn knoken.
  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Eddy Borremans,ten 1ste:de mens is een slechte thermometer en ten 2de:opwarming went blijkbaar,want die hele periode die je opsomt,was gemiddeld zeker 2°c warmer dan zulke doorsnee periode in midden 20ste eeuw.En door een karikatuur te maken van wetenschappelijk bewezen feiten,verander je heus niets aan die feiten.
  • Eddy Borremans

    5 jaar geleden
    Continu die rampscenario s. Als je het van april/mei tot en met nu bekijkt is het vrij fris geweest. Denk aan de communieperiode met de tentenverhuur die piekte owv de koude en slechte weer. Begin juli was het ook vrij koud na die ene warme week. Nu juist hetzelfde. Vanaf het moment dat het meer dan 25 graden is het de mode om “climat change” te roepen.
  • Dirk jansens

    5 jaar geleden
    Ook een feit met 100% zekerheid ..in de middeleeuwen was de gemiddelde temperatuur hoger dan nu.Daar sta je dan met je geregistreerde meetresultaten van enkele jaren.
  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Fred De Meulemeester,de kilmaatsite bezoeken is de feiten zien,juli 2006 bevestigt gemiddeld 23°c...aan veronderstellingen heeft een thermometer die de FEITEN meet,geen boodschap..ook niet de uwe.