Marissa en Juan Rodriguez.
Volledig scherm
Marissa en Juan Rodriguez. © Facebook

Vader gaat werken maar vergeet zijn tweeling in broeierig hete wagen: “Hij zal het zichzelf nooit kunnen vergeven”

“Ik zal dit verlies nooit kunnen verwerken. Maar ik weet ook dat hij die fout altijd met zich zal blijven meedragen, hij zal het zichzelf nooit vergeven.” De moeder van de tweeling die omgekomen is in een broeierig hete wagen neemt haar echtgenoot niets kwalijk. Juan Rodriguez (39) had de peuters vorige vrijdag naar de opvang in New York moeten brengen, maar vergat stomweg dat ze in zijn wagen zaten. In plaats daarvan reed hij rechtstreeks naar zijn werk, waar hij zoals gewoonlijk aan een shift van acht uur begon.

36 reacties

  • jintha peeters

    5 jaar geleden
    heel erg voor deze man en keur ik dit goed neen maar dit kan iedereen overkomen ( zware nacht huilbaby en s morgens doodop en dan kun je het vergeten ) zijn maar vb deze man is al genoeg gestaft
  • Katia Mistianes

    5 jaar geleden
    Als elke ouder de helft doet, wordt alles maar half gedaan, en dat kan dodelijk zijn. Het is het één of het ander: niet werk en gezin, maar werk OF gezin. Vader concentreert zich op het werk full-time, moeder blijft thuis en concentreert zich op de kinderen, full-time. En een leefbare vergoeding voor de thuisblijver, aub.
  • Melina De Baerdemaeker

    5 jaar geleden
    Ik vind dit zo erg dit is erger dan levenslange gevangenis die komt het nooit te boven. Hij is gebroken
  • Maeng Saab

    5 jaar geleden
    Die man is dubbel slachtoffer. Eerst door ONGEWILD de dood van zijn kinderen te veroorzaken, en daarna nog eens als "dader" aangeklaagd en mogelijks veroordeeld te worden. Het is een zeer triestig ongeluk. Ik heb geen kinderen, maar ik kan me perfect inbeelden dat zoiets mij ook zou overkomen. Ik zit regelmatig op "automatische piloot" dat ik ergens totaal anders naar toe rij, enz enz..
  • Joeri Declercq

    5 jaar geleden
    Ik kan nooit dit nooit dat blablablabla.. die man had nog kinderen,, werk en huishoudelijk werk,, en 1000 en 1 dingen waar hij moet aan denken en uitvoeren voor zijn kroost,, en dan heb je de druk nog niet gekend van 2 baby’s die hij smorgens moet klaarmaken eten geven enz. En hopelijk heb je dan ook nog een goede korte nachtrust als er eentje begint te huilen ben je vertrokken, heb ook een kleintje van 2,8j en is mijn alles ! Dit is erg , hopelijk word hij goed bijgestaan. RIP kleintje.