Rammstein-bandleden kussen tijdens optreden als protest tegen homofoob beleid Rusland

Rammstein-gitaristen Paul Landers en Richard Kruspe hebben maandag met elkaar gezoend op het podium tijdens een concert in Moskou. De band wilde hiermee een statement maken tegen de strenge wetten tegen holebi’s en transgenders in Rusland.

31 reacties

  • Joan Lute

    5 jaar geleden
    Vind het goed dat en artiesten zijn die de maatschappij zo een geweten schoppen. Niemand heeft het recht mensen en liefde te veroordelen op basis van geaardheid, geloof of uiterlijk. Liefde is geen misdaad en tonen dat je liefhebt door hand in hand te lopen is mooier dan al de haat.
  • wilfie hermans

    5 jaar geleden
    das tenminste nog echte muziek tegenover die artiesten dat ze op radio spelen die denken dat ze kunnen zingen
  • John Rogers

    5 jaar geleden
    Na de normvervaging krijgen we nu het omkeringseffect van de ontnorming; "hetero" wordt "homo", "zonderling" wordt "normaal" en normalen worden eerder zonderling.. Als je nog steeds geen tattoo of piercing hebt of je bent niet gay of transgender, ben je meer outcast, zonderling of wordt je zelfs gaybasher genoemd..
  • Amber Habex

    5 jaar geleden
    En dan beweren mensen dat Metalheads enge en gevaarlijke mensen zijn...
  • mike dobbels

    5 jaar geleden
    Mijn vriend is van Moskow... er wonen mannen samen in Moskow... en vrouwen, er zijn gewoon geen gay pride evenementen, das al. Als het zou verboden zijn zou er geen applaus komen uit de zaal.