Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Daar zijn de haters weer: Lesley-Ann Poppe deelt foto van haar billen en wordt slachtoffer van bodyshamers

ShowbizzLesley-Ann Poppe (40) is alweer het mikpunt van venijnige opmerkingen op Instagram. Poppe geniet momenteel van een vakantie in Los Angeles, en deelde trots een foto van haar welgevormd achterwerk. Het duurde echter niet lang of verschillende bodyshamers kwamen in actie: zij maakten Lesley-Ann en haar lichaam met de grond gelijk.

29 reacties

  • Jo Van Echelpoel

    4 jaar geleden
    Als ge u zo te kijk zet en vraagt om commentaar zal dat niet altijd positief zijn. Smaken verschillen nu eenmaal. De specifieke aandacht van Uw levensgezel lijkt me niet voldoende?
  • ALBERT VERHEYEN

    5 jaar geleden
    Tja als je jezelf zo ten toon gooit in het openbaar (sociale media) dan vraag je toch om commentaar! Zowel positieve als negatieve! - ik trek alle dagen de straat op en schreeuw ik uit wat ik heb gekookt en gegeten, welke kledij ik draag, hoe ik me voel, wat ik aan het doen ben, waar ik me bevind. En iedereen klamp ik aan en roep: "ik heb je graag"! Ik heb al 6 volgers: 2 politieagenten, 2 verplegers, 1 psychiater, 1 dokter!
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Ieder zijn meug, maar IK begrijp niet wat ze in dat mens zien..
  • Herman Debecker

    5 jaar geleden
    mooie leuke dame ...
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    tja mooie kop, mooie borsten, mooie poep je kunt er uren en dagen over discuteren en ook dan zal niemand met hetzelfde idee overeenkomen.Misschien moet je gewoon hetgeen hebben wat het meest in de markt ligt om goed/mooi te worden bevonden
  1. Jan Bakelants herbeleeft traumatische ervaring door 'Special Forces’: “Ik vreesde dat ik nooit meer kon lopen”
    Play
    PREMIUM
    TV

    Jan Bakelants herbeleeft traumati­sche ervaring door 'Special Forces’: “Ik vreesde dat ik nooit meer kon lopen”

    Jan Bakelants (38) komt zichzelf tegen in ‘Special Forces’. In de tweede aflevering roept een hoogteproef bij een waterval traumatische herinneringen op bij de HLN-wieleranalist. In 2017 viel Bakelants tijdens de ronde van Lombardije in een zes meter diepe ravijn, met alle gevolgen van dien. In dit interview blikt hij terug op dat tragische moment en analyseert hij z'n deelname aan het VTM-programma. “Door dat ongeval ben ik een halve centimeter kleiner geworden.”
  2. Nieuw programma ‘Knappe koppen’ veroorzaakt nieuwe rel bij VRT: “Schaamteloos en cynisch”
    PREMIUM
    55

    Nieuw programma ‘Knappe koppen’ veroor­zaakt nieuwe rel bij VRT: “Schaamte­loos en cynisch”

    Een soort van ‘Topdokters’, maar dan over straffe Vlaamse ingenieurs: dat moet ‘Knappe koppen’ op VRT worden. Maar het programma is, lang voor de eerste opname, bron van alwéér een nieuwe rel over de openbare omroep. De VRT-top zou al te graag de 500.000 euro subsidie van Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) hebben aanvaard, zonder inhoudelijk debat over zo’n programma. En dat is, volgens critici, niet de eerste keer. Wij gingen na wat er precies aan de hand is bij de openbare omroep.