Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Daar zijn de haters weer: Lesley-Ann Poppe deelt foto van haar billen en wordt slachtoffer van bodyshamers

ShowbizzLesley-Ann Poppe (40) is alweer het mikpunt van venijnige opmerkingen op Instagram. Poppe geniet momenteel van een vakantie in Los Angeles, en deelde trots een foto van haar welgevormd achterwerk. Het duurde echter niet lang of verschillende bodyshamers kwamen in actie: zij maakten Lesley-Ann en haar lichaam met de grond gelijk.

29 reacties

  • Jo Van Echelpoel

    4 jaar geleden
    Als ge u zo te kijk zet en vraagt om commentaar zal dat niet altijd positief zijn. Smaken verschillen nu eenmaal. De specifieke aandacht van Uw levensgezel lijkt me niet voldoende?
  • ALBERT VERHEYEN

    5 jaar geleden
    Tja als je jezelf zo ten toon gooit in het openbaar (sociale media) dan vraag je toch om commentaar! Zowel positieve als negatieve! - ik trek alle dagen de straat op en schreeuw ik uit wat ik heb gekookt en gegeten, welke kledij ik draag, hoe ik me voel, wat ik aan het doen ben, waar ik me bevind. En iedereen klamp ik aan en roep: "ik heb je graag"! Ik heb al 6 volgers: 2 politieagenten, 2 verplegers, 1 psychiater, 1 dokter!
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Ieder zijn meug, maar IK begrijp niet wat ze in dat mens zien..
  • Herman Debecker

    5 jaar geleden
    mooie leuke dame ...
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    tja mooie kop, mooie borsten, mooie poep je kunt er uren en dagen over discuteren en ook dan zal niemand met hetzelfde idee overeenkomen.Misschien moet je gewoon hetgeen hebben wat het meest in de markt ligt om goed/mooi te worden bevonden