Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Bestelwagen gekanteld op E313 Ranst: drie rijstroken versperd

Door een ongeval waarbij een bestelwagen is gekanteld, zijn op de E313 Antwerpen-Ranst ter hoogte van Ranst momenteel drie rijstroken versperd. De avondspits op de Antwerpse ring wordt zo aanzienlijk bemoeilijkt. Volgens het Vlaams Verkeerscentrum moeten automobilisten rekening houden met anderhalf uur file.

4 reacties

  • Rudi Van Leuven

    5 jaar geleden
    Sorry , als je er niet bij was ! Moet je ze zeker niet denken dat ze allemaal zo zijn . Door het in voegen naar het rechtse vak er een mechanische defect aan het stuur inrichting gekomen . Daardoor is de bestelbus naar de links rijvak gekomen en heeft daar een betonnen vangrail geraak en is daardoor gekanteld . En ik kan verzekeren dat de bestuurder doodsangsten heeft uit gestaan . En zeker nog nooit een proces van roekeloos- en te hard rijden gehad . ik kan het weten als papa van bestuurder.
  • Linda D'Haese

    5 jaar geleden
    Meuleman Louis Als je op de autoweg op het derde vak rijd tegen 120 km per uur komen die bestel wagens tot bijna tegen je bumper gereden en knipperen ze met hun lichten om opzij te gaan er zijn er bij die 140 tot 150 km per uur rijden als ze dan ook nog eens overladen zijn is dit een gevaar op de weg dringend begrenzers !!!!
  • Stephan Priem

    5 jaar geleden
    De formule-1 camionettes, tot dat het verkeerd loopt. Dagelijks stellen we vast dat deze camionettes eerder op uiterst linke rijvak "vliegen" dan zich te houden aan meer legale snelheden. Verplichte snelheidsbegrenzers zouden hier niet misstaan, al is het maar om zijn werknemers te beschermen tegen zichzelf.
  • Benny Marcelo

    5 jaar geleden
    Hoe krijgt ge dat klaar op een recht stuk? Wat wel opvalt is dat veel van die cammionettards tegen zeer hoge snelheid over de autostrades razen.