Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © ANP

Zomerse temperatuur, maar kans op regen. Zondag opnieuw droog

Vandaag zijn er vrij veel hogere wolkenvelden waaruit in de namiddag eventueel lokaal een licht buitje valt. In de meeste streken blijft het echter droog bij maxima van 21 graden in de Hoge Ardennen tot 24 of 25 graden in het centrum. De matige zuidwestenwind ruimt naar westelijke richtingen. Dat meldt het KMI.

3 reacties

  • Erwin Plattau

    5 jaar geleden
    “ de buien trekken langzaam weg ...” dat zei de weerman gisteren. Ik, en ook niemand uit mijn familie of kennissenkring, hebben ook maar 1 druppel gezien. Vandaag zonnig en warm ? Ik ben bevroren in mijn t-shirt en onderweg even gaan schuilen voor de regen ... . Dat de voorspelling niet juist is vind ik niet erg, het weer voorspellen blijft moeilijk ... maar toegeven dat je er grandioos naast zat mag toch wel zeker.
  • Piet Corneel

    5 jaar geleden
    hahahaha laat meniet lachen,gisteren gaf David Dehenauw véél regen(kletsnatte dag) en zie géén druppel bij ons!!!!! Waarom nog weermannen en vrouwen hebben die volledig mis zijn in hun voorspellingen!!!
  • Guido De hornois

    5 jaar geleden
    Hoe dikwijls hebben we het al niet gehoord kans op regen ofwel vallen er enkele druppels maar meestal gewoon een zonnige dag terwijl we regen nodig hebben voor onze tuin, groenten en fruit.