(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © iStock

Baasje (62) wil Mechelse herders eten geven, maar wordt zwaar toegetakeld door drie honden

LuikDrie Mechelse herders hebben dinsdagavond hun baasje zwaar toegetakeld in Vinalmont (Luik). De 62-jarige vrouw kreeg meerdere beten en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Intussen is ze buiten levensgevaar, meldt Sudinfo.

25 reacties

  • Sonia Meys

    5 jaar geleden
    Hier gaat weer de reputatie van de mechelse herder. Wij hebben eentje uit het asiel al 4 jaar en zij gaat voor haar naaste door een vuur, waarschijnlijk is de vrouw tussen een gevecht onderling willen tussenkomen.
  • Robertjan lourens

    5 jaar geleden
    Dit hoeft idd niet de schuld te zijn van het beest. Werden deze honden in een kennel gehouden?. Of leefden deze honden binnenshuis. Voor dit type hond hoeft er mijn een kleine aanleiding te zijn om te reageren. Deze honden hebben vaak maar 1 baas. Een gesocialiseerde Mechelaar zou dit nooit zomaar doen.
  • Jean-Claude Van Meirhaeghe

    5 jaar geleden
    Een hond is nooit betrouwbaar, vandaag is hij lief en morgen kan hij je aanvallen en zeker als er eten mee gemoeid is, ze zijn jaloers zoals velen onder het mensdom
  • Michelle Riphagen

    5 jaar geleden
    Er word niet gezegd hoe die herders zich normaalgesproken gedragen
  • Nena De Wit

    5 jaar geleden
    Ocharme die honden!! Zal idd wel aan de baasjes liggen. Honden zullen wel opgesloten gezeten hebben!? Mechelse herders zijn schatten van honden maar eenmaal je ze opsluit kunne ze inderdaad agressief worden dus eigen schuld! Maar de beestjes moeten er weer voor boete echt erg deze wereld!!!!