Ernstige hinder op Antwerpse Ring richting Gent door ongeval aan Antwerpen-Zuid

© bfm

De Antwerpse Ring gaat vrijdag richting Gent een erg moeizame avondspits tegemoet na een ernstig ongeval tussen een vrachtwagen en drie personenwagens ter hoogte van het knooppunt Zuid in Berchem. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. De vrachtwagen staat schuin over de weg en moet worden getakeld, er is slechts één rijstrook vrij.

jvh

“Er was sowieso al sprake van een zware spits en door dit ongeval is het verkeer richting Gent helemaal stilgevallen”, zegt Peter Bruyninckx van het Verkeerscentrum. “Wie de Kennedytunnel wilde nemen richting Gent, kan zijn vertrek beter uitstellen. We hebben ook de Liefkenshoektunnel tolvrij gemaakt naar Gent om het verkeer toch wat te ontlasten.” Maar ook daar is ondertussen een rijstrook versperd.

© bfm

Over langere afstand van Hasselt naar Gent rijd je beter om via Brussel, stelt het Verkeerscentrum nog.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook in de richting van Nederland is er bovendien ernstige hinder door een ongeval met een vrachtwagen ter hoogte van Borgerhout. Daardoor is het al aanschuiven vanaf Haasdonk op de E17.

© bfm

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen