Volgens de peilingen zal Matteo Salvini als grote winnaar uit de bus komen.
Volledig scherm
Volgens de peilingen zal Matteo Salvini als grote winnaar uit de bus komen. © AFP

Matteo Salvini zal volgens de peilingen als grote winnaar uit de bus komen in Italië

De Italiaanse regering hangt aan een zijden draadje. Waarschijnlijk gaan de Italianen in oktober opnieuw stemmen. Volgens de peilingen zal de antimigratiepartij Lega en partijleider Matteo Salvini als grote winnaar uit de bus komen.

20 reacties

  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Tekenend dat zijn opponenten schandalen zoeken om hem buitenspel te zetten. Salvini heeft gelijk dat de migratiepolemiek totaal verkeerd aangepakt wordt en Italië serieus in de steek gelaten is door Europa. Anderzijds, 'vox populi' is een sterke drijfkracht om macht te vergaren, om ze te behouden moet je degelijk beleid voeren. Op dat vlak heeft hij nog niets bewezen en hanteert hij grootspraak om zijn achterban blij te houden. Wat is zijn visie voor Italië behalve de grenzen te sluiten?
  • Michael Dimers

    5 jaar geleden
    Salvini is tenminste een politieker die de stem van het volk spreekt !!! Laten we gewoon eerlijk zijn en de dagdagelijkse artikels over migranten en vreemdelingen eens doornemen ! Ik daag jullie gewoon uit om de positieve artikels eens te tellen ! En kijk ook eens wat ze van ons allemaal eisen dat wij opgeven maar eveneens de eisen die zij hebben opdat wij ons aan hen aanpassen ! Ronduit schandalig dat links hierin meespeelt !!!
  • Ahmet Duran

    5 jaar geleden
    Tijd voor een italie exit. Wat een banenrepubliek
  • peter destoop

    5 jaar geleden
    @ Wim Impens. dus alles wat we lezen zijn leugens? Iedereen weet dat je de media met een korrel zout moet nemen en dat politieke partijen de grootste leugenaars zijn weten we ook al. Ga eens naar het zuiden van Italië. Je zal snel van mening veranderen.
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Succes voor salvini in Italië Hopelijk hetzelfde nog in vele andere landen die nog om hun eigen volk geven ! De rest is vergif van links