EPA
Volledig scherm
© EPA

Mazelen bezig met forse opmars in België en rest van de wereld

BinnenlandHet aantal patiënten met mazelen is in de eerste zeven maanden van dit jaar wereldwijd fors toegenomen. Dat blijkt uit cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). In België gaat het bijna om een vervijfvoudiging in vergelijking met dezelfde periode in 2018.

10 reacties

  • peter colson

    5 jaar geleden
    Laat ze maar actie voeren tegen inentingen. Zo roeien ze zichzelf wel uit. En raar genoeg zijn het in de States meer dan eens "hoogopgeleiden" die een oorlog voeren tegen vaccinaties. Je moet nie vragen wat ze er op die universiteiten worden aangeleerd.
  • Francinne Declerque

    5 jaar geleden
    Aanvullend: begrippen als ontstoren, homeopathie, tovenaars, sjamanen, etc behoren niet tot de wetenschap maar tot het rijk van de fantasie en bijgeloof. In de wetenschap is 1 plus 1 twee, geen drie of vier. Bestaat schrijf je met een t en geen d. Gelukkig beslissen onwetenden niet over dergelijke belangerijke handelingen.
  • Lucien Raes

    5 jaar geleden
    Op een natuurlijke wijze doodgaan is voor sommige wijsneuzen beter.
  • Tim Verbinnen

    5 jaar geleden
    Mike Dobbelaere, Onzin ? Als artsen en professoren niet meer overeenkomen en er een ander visie op na houden en ter discussie brengen en zelf onderzoek verrichten in de materie, en tot conclusie komen dat wat men op hun studie hebben geleerd in realiteit toch anders kan blijken. Dan is het dankzij de minderheid van diegene die toch meerdere waarheden en verhalen kennen inplaats van maar 1 verhaal of 1 waarheid. Want 1 waarheid bestaad hier helemaal niet in !
  • Dominique Hermys

    5 jaar geleden
    Vind het héél belangrijk dat ze vaccineren. Mijn zus is er op jonge leeftijd in de jaren 60 bijna ingebleven.