Het voertuig ging door de vangrail.
Volledig scherm
Het voertuig ging door de vangrail. © Dieter Nijs

Twintiger overleeft klap tegen vangrail A12 niet

Op de A12 in Meise heeft zich zondagochtend in de richting van Brussel kort na 10 uur een dodelijk ongeval voorgedaan. Een autobestuurder verloor er de controle over het stuur en belandde met zijn voertuig in de vangrail. De oorzaak van het ongeval is waarschijnlijk wateroverlast.

13 reacties

  • Michel Van Robbroeck

    5 jaar geleden
    Innige deelneming aan de familie. Spijtig dat dit weeral moest gebeuren. Minister Weyts komt altijd graag in beeld op zondag. Waar zat hij nu?
  • Eddy Maes

    5 jaar geleden
    Erg voor deze kerel en voor de familie. Maar op dat punt is maakt de A12 een lichte bocht en als het dan heftig regent, is het wel aangewezen zijn snelheid aan te passen. Gelukkig zijn er geen andere wagens bij betrokken
  • Geert Tamsyn

    5 jaar geleden
    Op die plaats is het bij regenweer altijd prijs, al minstens tien jaar lang, hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen voor daar iets aan gedaan wordt?
  • Rosa De Pauw

    5 jaar geleden
    Weer een jong leven dat verloren is gegaan, innige deelneming. Zo ziet men maar dat men zich moet aanpassen aan de weersomstandigheden, aquaplaning zie je bijna niet en is niet te voorkomen.
  • Patrick Serneels

    5 jaar geleden
    rip man voor iedereen gouden regel.snelheid aanpassen aan het weer en dan kan het nog fout lopen.weet niet of dit de oorzaak is maar vermindert de kans wel