Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

“Onvoorstelbaar”: financiële ruzie zet punt achter samenwerking Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht

ShowbizzWat begon als een onverwacht ‘prachthuwelijk’ tussen Jacques Vermeire (68) en Ruben Van Gucht (33), is geëindigd in een bitter dispuut. De komiek en z’n aangever - al van kindsbeen een enorme fan van Jacques - zijn gestruikeld over een financiële hindernis, die niet op te ruimen blijkt. “Ruben was ook een permanent risico geworden voor de zaalshows van Jacques”, zegt de manager van die laatste.

62 reacties

  • karl van dyck

    5 jaar geleden
    En als het over geld gaat leert men de mensen weer maar eens kennen. Ruben heeft toch een contact getekend waar alles klaar en duidelijk instaat..of niet. Dikwijls is het de wederhelft die ligt te mekkeren over geld en status. Jarenlange Fan,vriend,aangever van zijn nieuwe zaalshows. En het gaat over centen en alles is weg. Toont weer maar eens hoe mensen zijn en wat vriendschap betekent. Is gewoon een woord als zovele anderen.
  • Wilfried Van Dyck

    5 jaar geleden
    In tegenstelling tot de meeste van zijn collega's kan jacques geen "one-men show" brengen op een podium. Geen subtiele teksten of taalkundige spitsvondigheden en dus ook geen diepgaande humor. Bewegen en bekken trekken (mimiek) kan hij wel goed, maar dan enkel met een zeer goeie aangever, anders werkt het niet. Dus afwachten wat het wordt anders zullen er veel boekingen geannuleerd worden.
  • Tony D

    5 jaar geleden
    Ruben heeft een contract getekend en moest die ook nakomen voor alle shows. Maar halverwege de shows meer geld beginnen vragen, dat is niet proper. Je doet uw contract uit en dan kan je opnieuw onderhandelen voor een nieuw contract. Als Ruben vindt dat hij niet genoeg werd betaald, dan moet die maar niet zo dom zijn om een contract te tekenen voor dit bedrag. Wat zal dit geven voor volgende contracten die men tekend met Ruben ???
  • Freddy De Vos

    5 jaar geleden
    Doe het nog eens met Luc Verschuren!
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Die van Gucht wilde gewoon profiteren van Jacques Vermeire ! Jammer voor Jacques helaas Luc destijds was de ideaal duo Dat hij terug naar zijn voetbal gaat ... Succes verder voor Jacques Vermeire