Efteling-attractie Baron 1898 liep vast door een technische storing. De wagentjes vielen rond 12.30 uur stil op een hoogte van tussen de 20 en 40 meter.
Volledig scherm
Efteling-attractie Baron 1898 liep vast door een technische storing. De wagentjes vielen rond 12.30 uur stil op een hoogte van tussen de 20 en 40 meter. © ANP

Efteling-bezoekers zitten uur lang vast in achtbaan Baron 1898: “Ik ga hier nooit meer in”

Een bezoek aan de Efteling is vanmiddag voor enkele bezoekers uitgedraaid op een bewogen middag. Net voor het moment dat het karretje van duikachtbaan Baron 1898 een vrije val naar beneden wilde maken, liep de attractie stil. De bezoekers zaten daardoor ruim een uur lang vast op ongeveer dertig meter hoogte. 

22 reacties

  • Pekes stoemp

    5 jaar geleden
    Toch grappig hoe mensen hier vaak op reageren. Drama gecombineerd met de eurotekentjes die in de ogen verschijnen. Het is stilaan een fenomeen aan het worden. Wees maar zeker dat er voor zulke toestellen voldoende risicoanalyses gemaakt zijn.
  • SOFIE VERSTRAETE

    5 jaar geleden
    Als dat geen waar voor uw geld is!
  • Werner Tambuyser

    5 jaar geleden
    Kan gebeuren,en iedereen zegt dat het ticket duur is 40 euro?ga maar naar sinksenfoor dan,je zal niet toekomen met je (dure) ticket van 40 euro.wees wa realistisch,40 euro voor een hele dag,zoek dat is op een kermis.
  • Michel grillet

    5 jaar geleden
    Een gewone lift wordt minder gecontroleerd dan dergelijke attractie:dus ni zagen .veiligheid heeft gewerkt
  • david i

    5 jaar geleden
    Goeie attractie ,beter in veiligheid gaan dan een ongeval