Assistentiehonden samen naar musical
Volledig scherm
Assistentiehonden samen naar musical © Twitter/@Stratford musical

Wat een unieke foto: 12 assistentiehonden gaan samen naar musical

Het was het Canadese Stratford Festival dat de schattige beelden op Twitter plaatste: twaalf assistentiehonden, elk keurig op hun eigen stoel. De dieren waren er om als deel van hun opleiding een live musical bij te wonen. En als het van de organisatoren afhangt, zijn ze allemaal geslaagd: “De honden waren ongelooflijk goed gemanierd.”

8 reacties

  • Filip Traen

    5 jaar geleden
    @Anna Vandenberg: Een Golden Retriever geen speelhond. Oh jee, dan hangt er mij een zware sanctie wegens dierenmishandeling boven het hoofd want ik heb gisteren een hele namiddag met 2 exemplaren aan het ravotten geweest. Het was inderdaad erg tegen hun zin want juist daarom hebben ze mij bijna vermoord: doodgeknuffeld. Vreselijke dood.
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Rob Hoek, dat werken wordt door die honden ervaren als spelen. Ze zouden het anders niet doe !
  • Ivo Vangeel

    5 jaar geleden
    Toffe foto!Al die kopjes die er iets uitsteken.Vermits ze braaf zijn geweest,hebben ze toch na afloop toch snoepke verdient he.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Een golden retriever is geen speelhond, die is liever de ganse in de buurt van zijn baasje, geniet wel van een wandeling maar meer ook niet.
  • Debby Torfs

    5 jaar geleden
    Rob hoek, Er zijn echt wel honden die een werkwil hebben. De band met hun baasje is bijzonder en uniek. Ik hoop dat u en anderen met u zich nooit hoeven te beroepen op zulke assistentie. Daarenboven hoop ik dat u uw hond nooit aan de leiband houdt vermits dat ook tegennatuurlijk is. Dat zou dan ook een beetje hypocriet zijn, nietwaar? Fijn dat u het wil opnemen voor mens best friend...