Wist Naomi Campbell van de misdaden van Jeffrey Epstein?
Volledig scherm
Wist Naomi Campbell van de misdaden van Jeffrey Epstein? © AP/Photo News

Wist Naomi Campbell van Epsteins misdaden? Model verdedigt zichzelf in bizarre video

CelebritiesDat het Britse supermodel Naomi Campbell (49) een prestigieuze prijs voor haar liefdadigheidswerk krijg uitgereikt, valt niet bij iedereen in goede aarde. De Britse krant Mail on Sunday vraagt zich bijvoorbeeld af hoe het kan dat iemand die graag in het gezelschap van twijfelachtige figuren - zoals Jeffrey Epstein, Harvey Weinstein en Kevin Spacey - gezien wordt, een humanitaire award krijgt. Campbell bijt nu in een vrij bizarre video van zich af. 

8 reacties

  • joachim albert

    5 jaar geleden
    Als ge dit doortrekt dan moogt ge al die beroemdheden vergeten, volgens mij wisten er héél veel zulke zaken. Wat moest ze dan doen? Naar de politie gaan? Belachelijk.
  • René Mattyns

    5 jaar geleden
    Denk dat in de hogere kringen iedereen het wel wist, of blijven we in het sprookje geloven
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Duidelijk veel boter op hare kop.
  • Emile De Smedt

    5 jaar geleden
    Na jaren van pretjes en lukker genieten van jong gebraad.Het kon en nog.Komt er barst door stommitiet dan zitten gieren aan het kadaver.Klachten,niet al te serieus.Misbruiken zijn er vast wel maar hedendaagse jeugd is niet meer die uit de nonnekensschool.Sommigen misleid anderen lekker meegedraaid.Dat roddelpers er geen gewag van maakte is verbazend.Ooit ging het bij ons over Roze baletten en nasleep van Dutroux was ook nieuws.Nog wat over gehoord???
  • robrecht Peeters

    5 jaar geleden
    Kevin Spacey ook een goede vriend van den Bill Clinton.Wat een boel? Epstein is ervan af maar wordt het niet wachten op deze keer zeker verdere zelfmoorden van 'beroemdheden'