Koppel aangehouden nadat baby in kritieke toestand naar ziekenhuis gebracht werd

Een koppel uit De Panne is door de Veurnse onderzoeksrechter aangehouden voor drugsbezit in aanwezigheid van hun minderjarig kind. De ouders belden vrijdag in paniek de hulpdiensten toen hun baby bewusteloos lag. De kind werd met spoed naar het ziekenhuis werd afgevoerd. In het huis vonden de agenten heroïne. Het is nog onduidelijk of de baby met die harddrugs in aanraking is gekomen.

Vrijdag werd de baby van enkele weken oud in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Het jongetje was gelukkig snel aan de beterhand. De ouders, geen onbekenden voor het gerecht, werden onmiddellijk gearresteerd, omdat het niet duidelijk was hoe het jonge kind in die toestand was beland.

Bij de ouders thuis vonden speurders heroïne. Ze zijn zaterdagochtend door de onderzoeksrechter aangehouden voor het bezit van de drugs.

Het jongentje raakte mogelijk door een natuurlijke oorzaak in zijn levensbedreigende toestand. Er zijn ook andere oorzaken mogelijk. Het onderzoek daaromtrent is nog volop aan de gang.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen