Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © getty

“Nieuwe telefoons Apple krijgen de naam iPhone Pro”

Apple zou dit najaar een tweetal ‘iPhone Pro’-toestellen willen introduceren, naast nog een derde budgetmodel. Dat meldt Bloomberg op basis van niet nader genoemde bronnen die betrokken zouden zijn bij de nieuwe toestellen.

8 reacties

  • Filip Van Laethem

    5 jaar geleden
    Geen last van bugs hoor op android S10 plus. Vroeger ook Apple altijd gehad maar de vernieuwing bleef bij hun uit en achterop dus naar Samsung gegaan en nog geen moment spijt van gehad!
  • Gert Wouters

    5 jaar geleden
    Lol en elke 2à3 jaar maximum later kan je lekker opnieuw een Androidje kopen omdat je geen ondersteuning meer hebt. Of in het geval van Samsung een en al bug, bug en bug. Na twee jaar je batterij overleden die amper te vervangen is met hun dichtgeplakt krom scherm spul. Maar so what, dan is het toch zo goed als gedaan met support. Leuk als je zo’n toestel van 1000€ hebt. De Apples gaan hier bijna 5 jaar mee bugfree.
  • ROBERT GERTS

    5 jaar geleden
    Na het proberen van de xs max kan ik maar 1 ding zeggen : achterhaalde, schandalig dure rommel! Wat een flauwekul! Huawei heeft zulke camera’s al 2 jaar. Maar DAT kunnen ze niet hebben bij Apple, en men blokkeert nu de google play store op Huawei toestellen. Geen nood. Koop gewoon een Xiaomi of Samsung, en je loopt minstens 2-3 jaar voor op de Apple rommel!
  • Walter Lippens

    5 jaar geleden
    Pro of niet, het is en blijft overprijsde bucht.
  • Andy Verachtert

    5 jaar geleden
    Android loopt lichtjaren voorop. Wie denkt nu nog een Iphone (Pro) te gebruiken ?